Прем’єр Грузії назвав маячнею інформацію про підготовку «вбивства» Саакашвілі

Прем’єр Грузії назвав маячнею інформацію про підготовку «вбивства» Саакашвілі

Укрінформ
Голова уряду Грузії Іраклій Гарібашвілі назвав маячнею заяву адвоката Ніколоза Гварамії, що влада нібито готує вбивство його підзахисного - колишнього президента Міхеіла Саакашвілі у лікарні для в'язнів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє IPN.

"Вони роблять такі панічні, абсурдні заяви від власного збоченого мислення", - сказав прем'єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі у відповідь на заяву адвоката Саакашвілі.

«Ми ще почуємо багато абсурдних, панічних заяв, але я хочу закликати населення заспокоїтися. Як влада може спланувати таку страшну провокацію? Цим вони підтверджують, що готові на таке. Подумали, що б вони зробили, якби були на нашому місці, і вони робили це неодноразово: прямо вбивали, ґвалтували та катували в’язнів. Ніхто не заважає Саакшвілі їсти. Як і усі в’язні, він має повний комфорт. Ми нічим нікого не обмежуємо, навпаки. Хочу сказати, що у нас повністю прозорий процес. У нас постійний цілодобовий моніторинг лікарів. Тому ми вважаємо, що це чергова спроба сценічного виступу, що також закінчиться провалом», – додав Гарібашвілі.

Читайте також: Саакашвілі прибув до Грузії у трейлері з молочними продуктами – прокуратура

Як повідомлялося, адвокат колишнього президента Грузії Міхеіла Саакашвілі Ніколоз Гварамія заявив, що в лікарні, куди хочуть перевести політика, його ліквідують.

Колишній президент Грузії Міхеіл Саакашвілі, який вже понад 15 днів голодує у в'язниці, погодився на допуск групи лікарів, сформованої за ініціативою Міністерства юстиції. 23 жовтня йому здійснили процедуру переливання крові, щоб стабілізувати стан його здоров'я.

Читайте також: Лікарі рекомендували госпіталізувати Саакашвілі

Саакашвілі очолював Грузію у 2008-2013 роках. Після поразки на виборах 2013 року залишив країну. Проти політика порушили низку кримінальних проваджень, за деякими з них його було заочно засуджено до ув'язнення. У 2015 році його позбавили грузинського громадянства, вже майже шість років він є громадянином України.

Фото: IPN

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-