Під час Олімпійських ігор у Токіо відбили 450 мільйонів кібератак

Під час Олімпійських ігор у Токіо відбили 450 мільйонів кібератак

Укрінформ
Організатори Літньої Олімпіади та Паралімпіади в Токіо повідомили, що під час ігор вони заблокували приблизно 450 млн кібератак на їх системи й мережі.

Про це організатори повідомили в четвер під час пресконференції за участю представників телекомунікаційної фірми NTT, що забезпечувала кібербезпеку Ігор, які проходили цього літа, передає Укрінформ із посиланням на NHK.

Організатори Ігор також повідомили, що цього разу число кібератак більш ніж у два рази перевищило аналогічний показник Ігор у Лондоні у 2012 році, для яких є відповідні дані.

Офіційні особи повідомили, що відбили всі атаки, джерела яких, вірогідно, перебували у великій кількості країн і територій. Зазначається, що повідомлення про несприятливі наслідки для проведення Ігор не надходили.

Читайте також: У США хакери-вимагачі «вибили» майже $ 600 мільйонів за пів року

Виконавчий директор з технологічних служб Токіо 2020 Таті Такесі сказав, що число таких атак, як очікується, ще більше зростатиме. Він також сказав, що офіційні представники Токіо хочуть передати їх ноу-хау своїм колегам, які відповідають за Ігри в Парижі 2024 року.

Як повідомлялося, Літні Олімпійські ігри в Токіо пройшли з 23 липня по 8 серпня 2021 року Паралімпійські - з 24 серпня по 5 вересня 2021 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-