Amazon не диктуватиме керівникам, коли і скільки працівників виводити в офіс

Amazon не диктуватиме керівникам, коли і скільки працівників виводити в офіс

Укрінформ
Гендиректор Amazon Енді Яссі дозволив керівникам департаментів самостійно вирішувати, як часто співробітники повинні приходити в офіс, коли наступного року компанія відкриє свої офіси на тлі пандемії коронавірусу, яка триває.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CNBC.

«Ми навмисно не прописуємо, скільки днів чи в які саме дні (співробітники повинні бути в офісах – ред.). Директори департаментів визначають це разом зі своєю командою» - написав Яссі в поширеному меморандумі.

Amazon також надасть корпоративним працівникам можливість працювати до чотирьох тижнів на рік повністю віддалено з будь-якого місця в країні, де вони працюють.

Читайте також: Що робить з людиною 20 років офісної роботи

Водночас компанія не уточнила, скільки в неї працює людей на рівні директорів.

Зазначається, що Amazon очікує на повернення більшості корпоративних своїх співробітників до офісів уже з 3 січня 2022 року.

Всього в компанії у світі працевлаштовано 1,3 мільйона людей.

Раніше компанія заявляла, що її співробітники повинні бути в офісах після їхнього відкриття щонайменше три дні на тиждень.

Читайте також: Nike закрила офіси на тиждень для боротьби з вигоранням працівників

Як повідомляв Укрінформ, американська компанія Facebook відтермінувала до наступного року повернення своїх співробітників до офісів через стрімке поширення коронавірусного штаму «Дельта» у США.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-