Найбільша канадська провінція скасувала COVID-обмеження на масові заходи

Найбільша канадська провінція скасувала COVID-обмеження на масові заходи

Укрінформ
Уряд канадської провінції Онтаріо скасував запроваджені у зв’язку із пандемією COVID-19 обмеження на кількість глядачів спортивних та культурних масових заходів.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це у Торонто заявила міністр охорони здоров’я Онтаріо Крістін Еліот.

“Враховуючи, що все більше онтарійців отримують щеплення й уже було введено більше як 22 млн доз, наш уряд обережно скасовує обмеження на кількість присутніх під час заходів, оскільки вимога стосовно підтвердження вакцинації додає онтарійцям додатковий рівень захисту”, - сказала Еліот.

У міністерстві зазначили, що обмеження на кількість присутніх скасовуються для концертних залів, театрів, кінотеатрів, конференц-залів, телестудій, іподромів й інших спортивних арен.

Водночас в уряді наголосили, що більшість інших заходів охорони громадського здоров’я, в тому числі вимога стосовно носіння масок у критих приміщеннях, залишаються в силі.

Читайте також: Канада пожертвувала вже понад 3,5 мільйона доз COVID-вакцин

Зміни набувають чинності вже цими вихідними.

Як повідомлялося, з кінця минулого місяця в Онтаріо діє усепровінційна система перевірки вакцинації від COVID-19. Вимога поширюється на ресторани, спортзали, муніципальні установи, музеї, лікарні й більшість інших критих приміщень, охочі потрапити до яких мусять підтвердити отримання двох доз щеплення від COVID-19.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-