Нуланд летить на переговори в Росію – Держдеп США

Нуланд летить на переговори в Росію – Держдеп США

Укрінформ
Заступниця державного секретаря США Вікторія Нуланд на початку наступного тижня відвідає столицю РФ для проведення переговорів з представниками російської влади.

Про це йдеться в офіційному повідомленні Державного департаменту США, оприлюдненого в п’ятницю, повідомляє Укрінформ.

«Вікторія Нуланд 11 жовтня перебуватиме в Москві, Росія, де зустрінеться з високопоставленими представниками влади, а також іншими особами для обговорення низки двосторонніх, регіональних та глобальних питань», - зауважили в зовнішньополітичному відомстві США.

При цьому не уточнюється, які саме питання виноситимуться на обговорення.

За офіційною інформацією, після цього, 14 жовтня, Нуланд відправиться до Бейруту, Ліван, де зустрінеться з представниками уряду й громадянського суспільства.

Наступного дня, 15 жовтня заступниця держсекретаря вирушить до Лондона, Велика Британія. Там вона обговорить низку глобальних питань, повідомили в Держдепі.

Читайте також: Штати готові вести переговори з КНДР без попередніх умов – Держдеп

Як повідомляв Укрінформ, Вікторія Нуланд обіймає третю за рангом посаду в Державному департаменті США. Вона неодноразово бувала в Україні за часів попередніх адміністрацій. Крім того, на нинішній посаді вона висловлювала офіційну позицію США щодо процесу врегулювання на сході України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-