Австралійцям дозволять виїжджати за кордон у листопаді

Австралійцям дозволять виїжджати за кордон у листопаді

Укрінформ
Прем'єр-міністр Австралії Скотт Моррісон у п'ятницю оголосив, що 18-місячну заборону на виїзд австралійців за кордон буде знято з наступного місяця. Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

За словами Моррісона, відкриття міжнародного кордону для громадян і постійних жителів буде пов'язано з встановленням локального карантину в восьми штатах і територіях Австралії, а це означає, що деякі частини країни відкриються раніше, ніж інші.

Перший етап плану буде спрямований на те, щоб громадянам і постійним жителям було дозволено залишати Австралію. Подальші зміни дозволять іноземним мандрівникам в'їжджати в країну.

Читайте також: В Австралії вакцинували від COVID-19 половину дорослого населення

Австралія закрила міжнародний кордон у березні 2020 року. З того часу лише обмеженому числу людей було надано дозвіл на виїзд з країни з критичних ділових або гуманітарних причин.

Громадянам та постійним жителям було дозволено повернутися з-за кордону при дотриманні квот і обов'язкового 14-денного карантинного періоду в готелі за власний рахунок. Також було кілька гучних винятків, наданих для в'їзду з діловими цілями, в тому числі для голлівудських акторів, що знімалися у фільмах і телешоу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-