У Конгресі США сподіваються уникнути урядового «шатдауну»

У Конгресі США сподіваються уникнути урядового «шатдауну»

Укрінформ
Керівництво Демократичної і Республіканської партій у Конгресі США досягло попередньої домовленості щодо голосування за резолюцію, яка дасть змогу уникнути припинення роботи уряду у п’ятницю.

Про це заявив лідер демократичної більшості в Сенаті США Чак Шумер у середу ввечері, повідомляє Укрінформ із посиланням на CBS News.

«Ми досягли угоди щодо резолюції щодо продовження фінансування з метою запобігання урядового «шатдауну», - заявив Шумер на засіданні Сенату.

Демократ висловив сподівання, що голосування для прийняття остаточного рішення щодо резолюції буде проведене у першій половині дня четверга – за кілька годин до завершення терміну фінансування федеральних установ. Однак до цього сенатори мають проголосувати кілька відповідних поправок.

Читайте також: У Сенаті США розкритикували політику Білого дому щодо Nord Stream 2

Як повідомляв Укрінформ, 1 жовтня у США формально розпочинається новий фінансовий рік. Однак без затвердженого держбюджету-2021 урядові установи не можуть отримувати кошти для роботи. Резолюція, винесена на голосування в Конгресі, має продовжити до 3 грудня фінансування федеральних установ США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-