Кількість постраждалих під час стрілянини у пермському виші зросла до 43

Кількість постраждалих під час стрілянини у пермському виші зросла до 43

Укрінформ
Кількість постраждалих у результаті стрілянини в Пермському державному національному дослідному університеті (ПДНДУ) збільшилася до 43 осіб.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Інтерфакс.

"На сьогодні 43 постраждалих, з них 12 осіб знаходяться в трьох стаціонарах міста Пермі. Важкий лише один, це стрілець. Він у вкрай важкому стані. Вчора ввечері була проведена ампутація частини гомілки. Стан нестабільний вкрай важкий. Решта 11 осіб, які знаходяться в стаціонарі, в задовільному стані. Також у задовільному стані ті, хто знаходиться на амбулаторному лікуванні", - повідомила міністр охорони здоров'я регіону Анастасія Крутень.

Зазначається, що в перші дні після трагедії МОЗ РФ повідомляв про 24 постраждалих.

Як повідомляв Укрінформ, вранці в понеділок, 20 вересня, в одному з корпусів Пермського державного національного дослідного університету студент першого курсу відкрив стрілянину з рушниці. Під час затримання він чинив опір і був поранений.

Всього загинуло шестеро людей.

Читайте також: Стрілянина у пермському університеті: батько нападника воював на сході України

Порушено кримінальну справу за ч.2 ст.105 КК РФ (Убивство двох і більше осіб).

Депутат Держдуми Олександр Хінштейн назвав ім'я стрільця - Тимур Бекмансуров.

З наказів про зарахування на сайті ПДНДУ йдеться, що з 1 вересня на перший курс очного навчання юридичного факультету був зарахований Тимур Бекмансуров за спеціальністю "судова експертиза". Він вступив до вишу за договором. У групі з 19 осіб найнижчі бали - у Бекмансурова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-