У Лондоні тривають протести проти щеплень від COVID-19 та паспортів вакцинації

У Лондоні тривають протести проти щеплень від COVID-19 та паспортів вакцинації

Укрінформ
У столиці Великої Британії тривають протести проти щеплення від коронавірусу та введення паспортів вакцинації. Протестувальники намагалися створити в місті затори, натискаючи кнопки на пішохідних переходах для блокування руху транспорту.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на британське видання LAD bible.

«Ми хотіли повністю зупинити рух в Лондоні й нагадати цьому уряду, що в цій країні нічого не рухається і не відбувається, якщо це не погодиться народ», - заявили активісти руху проти вакцинації.

Читайте також: У Болгарії власники ресторанів протестують проти нових карантинних обмежень

Протестувальники закликали натискати кнопки з метою створення заторів на дорогах у ранковий час-пік.

Як відзначає видання, це не мало особливого ефекту, оскільки пішохідні переходи в місті автоматизовані. Група протестувальників, яка поширювала інформацію про цей протестний флешмоб у соцмережі Фейсбук, налічує 3,6 тисячі учасників. Вони виступають проти "тиранії, геноциду, паспортів вакцинації та щеплення дітей".

Читайте також: Протести антивакцинаторів у Латвії закінчилися кримінальними справами

Подібні протести в Лондоні тривають вже кілька тижнів. Раніше під час сутичок з поліцією постраждало четверо поліціянтів.

Як повідомляв Укрінформ, у прем’єр-міністра Канади Джастіна Трюдо на мітингу в провінції Онтаріо кинули гравієм після того, як він заявив, що його політику не будуть визначати вимоги противників вакцинації.

Фото: PA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-