Швейцарія не посилюватиме обмеження попри зростання захворюваності на COVID-19

Швейцарія не посилюватиме обмеження попри зростання захворюваності на COVID-19

Укрінформ
Уряд Швейцарії не буде посилювати чинні в країні карантинні обмеження, попри значне зростання кількості нових хворих коронавірусною хворобою.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє видання Metro.

Минулого тижня швейцарський уряд оголосив про намір посилити карантинні обмеження та замовив додаткові мільйони доз вакцини від COVID-19 для їх можливого використання в якості бустерних щеплень, на тлі побоювань, що наростальна кількість випадків хвороби невдовзі може перевантажити лікарні країни.

"Кількість госпіталізацій пацієнтів з коронавірусом залишається високою, але не зросла протягом останнього тижня. Тому сьогодні уряд не прийняв рішення (про розширення обмежень - ред.)", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Швейцарія може запровадити COVID-паспорти для критих громадських місць

Втім, уряд попередив про можливість запровадження додаткових обмежень у будь-який час, якщо це стане необхідним.

Останнім часом, кількість підтверджених випадків COVID-19 у Швейцарії та Ліхтенштейні зросла та досягла понад 780 000 з початку пандемії. Число померлих унаслідок пандемії перевищило 10 500 осіб.

Читайте також: Швейцарія передала 1,5 мільйона COVID-тестів для «Станиці Луганської»

Як повідомлялося, у світі станом на вечір 1 вересня зафіксували 218,942,537 випадків зараження коронавірусом, зокрема виявлено 4,539,982 смерті, одужали 195,819,226 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-