Санду назвала три речі, які обговорила з президентами України, Польщі та Румунії

Санду назвала три речі, які обговорила з президентами України, Польщі та Румунії

Укрінформ
Інтенсифікація зусиль Молдови і України для інтеграції в Європейський Союз допоможе побудувати краще майбутнє.

Про це Президент Молдови Мая Санду зазначила в рамках спільної заяви з Президентами Румунії, Польщі і України в Кишиневі, передає кореспондент Укрінформу.

Санду поінформавала, що лідери чотирьох країн під час багатосторонньої зустрічі обговорили три речі.

“Це повага міжнародного права, яка повинна бути в основі всіх відносин у регіоні, інтенсифікація зусиль України та Республіки Молдова для інтеграції в Європейський Союз і підтримка цього процесу з боку Польщі і Румунії. Важливість збільшення товарообміну між нашими державами в наших інтересах. Ці три напрямки допоможуть нам побудувати краще майбутнє”, - сказала політик.

Читайте також: Україна завжди підтримуватиме територіальну цілісність Молдови – Зеленський

Лідерка країни також наголосила, що співробітництво з Румунією, Польщею і Україною допоможе зміцнювати незалежність Молдови. Вона зауважила, що Молдова має справжніх друзів і регіональних партнерів та хоче бути більш активною в регіональному і глобальному плані.

Наостанок Санду подякувала главам держав за присутність у Кишиневі з нагоди 30-ї річниці незалежності Молдови, підкресливши, що вона і громадяни країни цінують цей дружній жесть і відкритість.

Читайте також: Зеленський узяв участь у військовому параді в Кишиневі

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський 27 серпня перебуває з візитом у Кишиневі з нагоди 30-ї річниці незалежності Молдови.

Під час візиту Зеленський має провести двосторонні переговори з Президентом Молдови Маєю Санду та візьме участь у багатосторонній зустрічі очільників іноземних делегацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-