Україна завжди підтримуватиме територіальну цілісність Молдови – Зеленський

Україна завжди підтримуватиме територіальну цілісність Молдови – Зеленський

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський привітав Молдову з 30-річчям незалежності та запевнив, що Україна завжди підтримуватиме її територіальну цілісність у міжнародно визнаних кордонах.

Про це глава держави написав у Твіттері, повідомляє Укрінформ.

"Вітаю пані Маю Санду з 30-річчям незалежності Республіки Молдова. Незалежність наших країн – це результат зусиль багатьох поколінь. Україна завжди підтримуватиме територіальну цілісність Молдови у міжнародно визнаних кордонах. Бажаю дружньому народу Молдови миру, злагоди та процвітання", - зазначив Зеленський.

Читайте також: Зеленський узяв участь у військовому параді в Кишиневі

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль також побажав громадянам Молдови процвітання та добробуту.

«З різницею у три дні Україна й Молдова відзначають 30-річчя своєї незалежності. Радий сьогодні особисто бути присутнім на святкуванні в Кишиневі й вітати молдовський народ з ювілейною датою. Бажаю нашим друзям і сусідам процвітання та добробуту», — зазначив Шмигаль.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський 27 серпня перебуває з візитом у Кишиневі з нагоди 30-ї річниці незалежності Молдови.

Під час візиту Зеленський проведе двосторонні переговори з Президентом Молдови Маєю Санду та візьме участь багатосторонній зустрічі очільників іноземних делегацій.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-