Учасник антикарантинної демонстрації в Берліні помер від інфаркту - прокуратура

Учасник антикарантинної демонстрації в Берліні помер від інфаркту - прокуратура

Укрінформ
Причиною смерті 48-річного чоловіка, який помер після затримання на демонстрації протесту в Берліні в неділю, переніс серцевий напад.

Про це поінформували в столичній прокуратурі, передає кореспондент Укрінформу.

Поліція затримала протестувальника під час демонстрації в центрі столиці. За інформацією поліції, чоловік проривався через їх кордон, при цьому поранив одного зі стражів порядку. Коли правоохоронці повалили його на землю, він почав скаржиться на болі, пізніше його було доставлено на кареті швидкої допомоги до клініки «Шаріте», де він помер увечері того ж дня у реанімаційному відділенні.

«Розтин, призначений черговим прокурором і проведений в Інституті судової медицини в «Шаріте» попередньо виявив серцевий напад як причину смерті… Немає ознак зовнішнього насильства, яке спричинило б смерть під час арешту. Розслідування смерті ще не завершено», - йдеться у повідомленні прокуратури.

Читайте також: У Берліні затримали майже 600 учасників антикарантинної демонстрації

Загалом у неділю було затримано близько 600 осіб. Проведення кількох демонстрацій противників політики «коронавірусної» політики уряду було заборонено судом, але на акцію зібрались кілька тисяч людей.

Фото: dpa

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-