У США блогер-антивакцинатор помер від коронавірусу

У США блогер-антивакцинатор помер від коронавірусу

Укрінформ
У штаті Каліфорнія від коронавірусу помер 34-блогер Стівен Гармон, який висміював кампанію вакцинації проти хвороби COVID-19.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє BBC.

Вірянин протестантської церкви Hillsong Стівен Гармон був відомим противником вакцинації у США. Він відмовлявся від щеплення, стверджуючи, що його захистить віра.

Навіть перед смертю він жартував про пандемію та щеплення, публікуючи гумористичні зображення та зазначаючи, що довіряє Біблії, а не фахівцю з інфекційних захворювань Ентоні Фаучі.

Після зараження коронавірусом у Гармона почалася пневмонія, його лікували в одній із медустанов поблизу Лос-Анджелеса, там він і помер минулої середи, 21 липня.

Читайте також: Італійська поліція затримала двох антивакцинаторів за підпал пункту щеплень

У своєму останньому дописі у Твіттері в середу Гармон попросив молитися за нього та повідомив про необхідність підключення до ШВЛ. "Будь ласка, моліться, вони хочуть під'єднати мене до апарату штучної вентиляції легенів. Не знаю, коли я прокинусь, моліться, будь ласка", - написав антивакцинатор.

Читайте також: Від коронавірусу помер лікар-антивакцинатор

Як повідомлялося, у світі станом на ранок 25 липня зафіксували 194 425 481 випадок зараження коронавірусом. При цьому 176 489 273 особи одужали, 4 168 714 пацієнти померли.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-