Угорцям пропонуватимуть третю дозу вакцини від COVID-19

Угорцям пропонуватимуть третю дозу вакцини від COVID-19

Укрінформ
Жителям Угорщини пропонуватимуть щепитися третьою дозою вакцини від коронавірусу з 1 серпня.

Про це заявив прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан державному радіо у п’ятницю, повідомляє Укрінформ з посиланням на Reuters.

За словами Орбана, лікарі вирішуватимуть, яку вакцину люди повинні отримати як третю дозу. Вона повинна бути введена як мінімум через 4 місяці після другого щеплення, якщо лікарі не порадять інакше.

Як повідомляв Укрінформ, міністерство охорони здоров'я Ізраїлю дозволило вакцинувати третьою дозою вакцини Pfizer проти коронавірусу людей з ослабленим імунітетом.

Американська компанія Pfizer разом з німецькою корпорацією BioNTech заявили про плани почати випробування третьої дози вакцини з метою посилення імунітету проти нових штамів COVID-19. Компанії планують оприлюднити точні дані незабаром, а також представити результати досліджень американському і європейському регуляторам - FDA і EMA.

Читайте також: Київ починає готувати лікарні та медиків до третьої хвилі COVID-19

Водночас, головний інфекційний лікар США Ентоні Фаучі заявив, що поки нема потреби вводити третю дозу вакцини від коронавірусу.

У світі станом на ранок 16 липня зафіксували 189 738 910 випадків зараження коронавірусом. Зокрема виявлено 4 083 149 смерті, одужали 173 151 738 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-