Лондон не скасовує обов’язкове носіння масок у транспорті

Лондон не скасовує обов’язкове носіння масок у транспорті

Укрінформ
Попри послаблення карантинних обмежень в Англії після 19 липня, носіння масок у транспорті у британській столиці залишиться обов’язковим.

Як передає Укрінформ, про це Sky News розповів мер Лондона Садік Хан.

За його словами, місто залучить 400 контролерів, які не допускатимуть людей без масок у міський транспорт та перевірятимуть носіння масок безпосередньо у транспорті.

«Якщо ви не в масці і не звільнені від її носіння, й не маєте іншої поважної причини, вас попросять вийти», - зазначив мер.

Він додав, що з моменту введення обов’язкового носіння масок торік було видано близько 4 тисяч сповіщень про фіксовані штрафи.

Повідомляється, що носити маски будуть зобов’язані пасажири лондонського метро, автобусів, трамваїв, Доклендського легкого метро (DLR), наземної залізниці (Overground) та TfL Rail – системи, що об’єднує аеропорт Heathrow та West London.

Читайте також: В Естонії заявляють про початок третьої COVID-хвилі

Як повідомлялося, в Англії з 19 липня скасують усі карантинні обмеження, в тому числі обов'язковий масковий режим, попри різке зростання інфікування коронавірусом.

Таке рішення уряд прийняв водночас плануючи до цього часу зробити всім дорослим громадянам перше COVID-щеплення.

За останніми даними, 87% дорослого населення Великої Британії отримали першу дозу вакцини проти коронавірусу, а 66% зробили обидва щеплення.

Фото: news.sky.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-