У Греції посилили карантин для розважальних закладів

У Греції посилили карантин для розважальних закладів

Укрінформ
Грецький уряд знову посилив карантинні обмеження для барів та клубів з огляду на збільшення кількості нових випадків COVID-19.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Ekathimerini.

Так, із 8 липня всі бари, клуби та інші розважальні заклади дозволять обслуговувати лише гостей, які сидітимуть за столами.

Заступник міністра цивільного захисту Нікос Гардаліас заявив, що підприємства, які порушують правила, отримають великі штрафи.

Читайте також: Британський уряд анонсував скасування практично всіх карантинних обмежень

Він попередив, що частота виявлення штамів коронавірусу «Дельта» зростає, особливо серед молоді, і в цьому частково звинувачують бари та клуби.

«Новий штам «Дельта» почав переважати, і невакциновані знаходяться в небезпеці. З минулого понеділка ми зафіксували збільшення нових випадків майже втричі. Нові випадки були виявлені здебільшого у людей молодого віку та в основному після розважальних заходів у клубах та барах, які сприяють розповсюдженню», - заявив грецький урядовець.

Читайте також: Ісландія першою в Європі знімає всі карантинні обмеження

Організаціям, які порушують правила, загрожує штраф у розмірі 5000 євро та закриття на сім днів. Друге порушення призведе до збільшення штрафу, а третє - до конфіскації ліцензії на підприємництво.

Як повідомлялося, від початку пандемії в Греції виявлено 429 тисяч випадків коронавірусу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-