Росія продовжує бити рекорди зі смертності від COVID-19

Росія продовжує бити рекорди зі смертності від COVID-19

Укрінформ
У Росії знову оновлено рекорд кількості померлих від коронавірусу за всю пандемію COVID-19, за четвер померло 669 осіб, що більше ніж за три попередні доби - 660, 659, 643.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє оперативний штаб з боротьби з коронавірусом у РФ.

Найбільш високі показники смертності, як і в попередні дні, зафіксовано в Москві - 112 і Петербурзі - 101. Загальна кількість жертв COVID-19 у Росії сягнула 134 302.

Нові епізоди реєструвалися у 83 регіонах РФ. У Москві добовий приріст склав 6 893. У Московській області зафіксовано 2 488, в Санкт-Петербурзі - 1 671 випадків.

Читайте також: У Москві добова смертність від коронавірусу - найвища з початку пандемії

За минулу добу в країні виявлено 22 791 новий випадок коронавірусу. Всього в Росії за весь період пандемії зареєстровано 5 495 513 коронавірусних інфікувань. (Усі дані подаються за вирахуванням показників окупованих Криму і Севастополя, які проходять в офіційній статистиці РФ).

Російські ЗМІ повідомляють, що Мінпромторг РФ попросив металургійні компанії скоротити споживання кисню - щоб забезпечити лікарні, де лікують пацієнтів з COVID-19. Потреба в медичному кисні збільшилася через зростання захворюваності на коронавірус і, як наслідок, госпіталізацій пацієнтів, включаючи тих, кому потрібна штучна вентиляція легенів (ШВЛ).

Читайте також: Росія приховує десятки тисяч смертей від коронавірусу – ЗМІ

Як повідомлялося, у світі, за даними Worldometer, зафіксовано понад 183,4 млн випадків COVID-19, летальних випадків - менше ніж 4 млн, одужали трохи менше ніж 168 млн осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-