Друзі Джуліані фінансово допоможуть йому із витратами на суди

Друзі Джуліані фінансово допоможуть йому із витратами на суди

Укрінформ
Союзники Руді Джуліані створили фінансовий фонд, яким допомагатимуть колишньому адвокату Дональда Трампа із юридичними видатками.

Як повідомляє Укрінформ, про це пише Business Insider.

“Союзники Руді Джуліані у суботу оголосили про створення фонду захисту для допомоги ексадвокату колишнього президента Дональда Трампа у кількох судових позовах та розслідуваннях”, - йдеться у матеріалі.  

Зазначається, що про створення фонду оголосив колишній комісар департаменту поліції Нью-Йорка Бернард Керік, який назвав Джуліані “американським патріотом”.

Читайте також: Суд відсторонив Джуліані від адвокатської практики у штаті Нью-Йорк

На офіційній вебсторінці нового фонду стверджується, що Джуліані “неодноразово зазнавав цензури за намагання викрити правду про корупцію родини Байдена перед президентськими виборами 2020-го року”.

Читайте також: Причетні до «справи Джуліані» та Burisma мають самі розповісти про свої маніпуляції – Подоляк

Як повідомляв Укрінформ, Джуліані впродовж кількох років був особистим адвокатом Дональда Трампа. Він фігурував у розслідуванні Конгресу США, а також правоохоронних органів у контексті його переговорів із сумнівними персонами та політичними діячами в Україні. Тоді Джуліані не були висунуті офіційні звинувачення. Сам він заперечував будь-які порушення законів США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-