Відома американська актриса Ліза Бейнс померла після наїзду електросамоката

Відома американська актриса Ліза Бейнс померла після наїзду електросамоката

Укрінформ
Американська актриса Ліза Бейнс померла у віці 65 років унаслідок травм, отриманих після наїзду на неї електросамоката в Нью-Йорку на початку червня.

Про це передає Укрінформ з посиланням на CNN

«Ми вбиті горем у зв'язку з трагічною і безглуздою смертю Лізи, - сказав її менеджер Девід Вільямс. - Вона була жінкою великої душі, доброти і щедрості, відданою своїй роботі, будь то на сцені чи перед камерою, а ще більше - своєму чоловікову, сім'ї та друзям. Ми щасливі від того, що вона була в нашому житті».

Бейнс отримала серйозну травму голови після того, як 4 червня на Верхньому Заході Мангеттена її збив скутер, який проїхав на червоне світло. Її була госпіталізовано відразу після інциденту.

«Скутер зник з місця події, продовжуючи рухатися в північному напрямку. Нікого ще не затримано, розслідування триває», - ідеться в повідомленні поліції Нью-Йорка.

Бейнс, уродженка Огайо, почала свою акторську кар’єру в 1980-х роках. Знялася разом з Томом Крузом у фільмі 1988 року «Коктейль», зіграла заклопотану прикру матір Мерібет Елліотт у фільмі 2014 року «Загублена». Вона також знімалася в таких телесеріалах, як «Дорогий доктор», «Майстри сексу», «Нешвілл» та ін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-