Північ Ізраїлю обстріляли ракетами з території Лівану

Північ Ізраїлю обстріляли ракетами з території Лівану

Укрінформ
По незаселеному району на півночі Ізраїлю з території Лівану були випущені три ракети, в обстрілі підозрюють одне з палестинських угруповань.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Times of Israel.

За словами ізраїльських військових, оскільки ракети було випущено по незаселеному району, сирени оповіщення та система ППО не спрацювали. У результаті ракети впали у воду, не завдавши жодної шкоди.

Видання зазначає, що, за інформацією військового джерела в Лівані, терористичне угруповання "Хезболла" не має відношення до обстрілу - його начебто вчинило якесь маргінальне палестинське угруповання.

Читайте також: ХАМАС обстріляв центр і південь Ізраїлю сотнею ракет - ЗМІ

Як повідомлялося, 7 травня після закінчення молитви на Храмовій горі в Єрусалимі віряни-палестинці закидали камінням силовиків. Ті застосували гумові кулі, світлошумові гранати та сльозогінний газ. Під час сутичок постраждали щонайменше шість силовиків та близько 200 палестинців (понад 20 із них шпиталізували).

Читайте також: Обстріли у Секторі Гази та Ізраїлі: понад 90 загиблих, серед них є діти

Після цього бойовики організації ХАМАС, яка контролює Сектор Гази, вчинили ракетні обстріли Ізраїлю. У відповідь ізраїльські військово-повітряні сили завдали авіаударів по цілях у Секторі Гази.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-