Туреччина тестує власну систему управління вогнем

Туреччина тестує власну систему управління вогнем

Фото, відео
Укрінформ
У Туреччині розробили та тестують власну систему управління вогнем VOLKAN-M.

Як повідомляє Укрінформ про успішні випробування написав на своїй сторінці у Twitter очільник директорату оборонної промисловості (SSB) Туреччини Ісмаїл Демір.

«Ми розпочали випробування системи управління вогнем VOLKAN-M на танках під час руху. Успішно проведено стрільбу з рухомого танка по нерухомій цілі», - повідомив Ісмаїл Демір.

Таким чином Туреччина реалізує намір максимального заміщення імпортних деталей та систем вітчизняними, аби зменшити свою залежність від зовнішніх постачань.

Як відомо, у квітні офіційний Вашингтон запровадив санкції проти державної оборонної структури Туреччини SSB на підставі Акту протидії противникам Америки шляхом санкцій (CAATSA). Обмеження було запроваджено проти SSB, а також його керівників – Ісмаїла Деміра, Фарука Їгіта, Серхата Генкоглу та Мустафи Альпер Деніза.

Читайте також: США виключили Туреччину з програми виробництва винищувачів F-35

Як повідомляв Укрінформ, адміністрація США неодноразово погрожувала санкціями турецькій стороні через закупівлю ними російських комплексів ППО С-400, що розходиться зі спільними інтересами в межах союзництва в НАТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-