Американці назвали найбільші успіхи та невдачі Байдена

Американці назвали найбільші успіхи та невдачі Байдена

Опитування
Укрінформ
Після перших 100 днів президентства американці найбільше схвалюють дії Джо Байдена у питанні боротьби з пандемією коронавірусу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Голос Америки із посиланням на дослідження рейтингу Байдена, проведені Fox News та CBS News.

За даними Fox News, зусилля уряду в боротьбі з пандемією коронавірусу підтримують 58% опитаних. А за інформацією CBS News, рейтинг президента в цьому питанні становить 68% підтримки.

«Значна частина респондентів назвали популярною тему реформи інфраструктури, яку нині ініціює адміністрація президента. Серед іншого, масштабна реформа передбачає значні витрати на будівництво мостів, доріг та автосполучень. План виведення американських військ з Афганістану також позитивно сприймається більшістю», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Байден представив план розвитку інфраструктури США на $2 трильйони

Водночас, зауважує видання, є низка питань, щодо яких країна залишається розділеною. Найбільш суперечлива - проблема імміграції, а також зусилля щодо подолання расових проблем у Штатах.

Як зазначається, за результатами опитування Fox News, 46% опитаних вважають, що проблема безпеки кордонів зараз гостріша, ніж два роки тому. І 52% респондентів не підтримують зусилля президента Байдена в цьому питанні.

Читайте також: США збільшать у рази фінансування на збереження клімату – Байден

Окрім того, вказує Голос Америки, лише 15% американців вважають, що безпека кордонів покращилася. Низькою - на рівні 36% - також залишається підтримка президента у питанні контролю за зброєю.

Фото: The White House

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-