Штати обіцяють «без вагань» покарати Росію, як з Навальним щось станеться

Штати обіцяють «без вагань» покарати Росію, як з Навальним щось станеться

Укрінформ
Сполучені Штати готові негайно та без вагань застосувати додаткові покарання проти влади РФ у разі критичного погіршення здоров’я Олексія Навального, який перебуває в ув’язненні.

З такою заявою виступив у Вашингтоні речник Державного департаменту США Нед Прайс, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Ми, звісно, не вагатимемося, аби застосувати додаткові політичні інструменти, якщо це буде в наших інтересах та інтересах прав людини в Росії в контексті ситуації з паном Навальним», - сказав представник зовнішньополітичного відомства США.

Він указав, що Вашингтон покладає всю відповідальність на Росію за все, що діється з Навальним, у тому числі за погіршення стану його здоров'я.

Прайс наголосив, що США закликають російську сторону негайно забезпечити ув’язненому опозиціонеру належну медичну допомогу з огляду на «тривожні повідомлення» про швидке погіршення стану його здоров’я.

Читайте також: Кремль офіційно попередили про наслідки за ситуацію з Навальним – Білий дім

Представник Держдепу додав, що у влади РФ не має бути сумнівів у невідворотності наслідків, якщо з Навальним в ув'язненні щось станеться.

Як повідомляв Укрінформ, 31 березня опозиціонер Олексій Навальний оголосив голодування в колонії, вимагаючи кваліфікованої медичної допомоги. За останніми даними його адвоката, політик перебуває в одиночній камері туберкульозної лікарні в колонії у Володимирській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-