Facebook заморозив сторінку Мадуро через фейки про COVID-19

Facebook заморозив сторінку Мадуро через фейки про COVID-19

Укрінформ
Facebook заморозив сторінку президента Венесуели Ніколаса Мадуро за порушення політики проти поширення дезінформації про COVID-19.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

Як зазначається, на своїй сторінці Мадуро просував карвативір, пероральний розчин з чебрецю, як «чудодійні» ліки, які нейтралізують коронавірус без побічних ефектів. За словами лікарів, це твердження не доведене наукою.

Facebook видалив відео, в якому Мадуро рекламує ліки, тому що воно порушує політику проти помилкових тверджень, «що щось може гарантувати запобігання інфікуванню COVID-19 або може гарантувати одужання від COVID-19».

«Ми дотримуємося вказівок ВООЗ (Всесвітньої організації з охорони здоров'я), в яких йдеться про те, що на даний час немає ліків для лікування вірусу», - сказав представник соціальної мережі, додавши, що через неодноразові порушення правил Facebook блокує сторінку Ніколаса Мадуро на 30 днів, упродовж яких вона буде доступна лише для читання.

Читайте також: У Парижі заявили, що російський Sputnik V - засіб пропаганди, а не медпрепарат

Як повідомляв Укрінформ, Ніколас Мадуро і його дружина Силія Флорес отримали свою першу дозу російської вакцини від коронавірусу «Супутник V».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-