Суд підтвердив, що Навальний має перебувати у покровській колонії

Суд підтвердив, що Навальний має перебувати у покровській колонії

Укрінформ
Російський опозиціонер Олексій Навальний має перебувати у ВК-2 у Покрові Володимирської області, це випливає з повістки 235-го гарнізонного військового суду.

Як повідомляє Укрінформ, повістку опублікував у Твіттері адвокат Навального В'ячеслав Гімаді.

Повістка, датована 1 березня, адресована адвокату Навального, а також начальнику ВК-2 у Покрові. Суд попросив забезпечити присутність Навального з колонії за допомогою відеозв'язку на засіданні за скаргою на бездіяльність СК у зв'язку з отруєнням опозиціонера. Засідання відбудеться 16 березня о 10-й ранку.

Нагадаємо, 3 березня стало відомо, що Навального перевели з «Матроської тиші» в СІЗО-3 у Кольчугіно Володимирської області.

Читайте також: Канада продовжить тиск на Росію для припинення порушень прав людини - МЗС

Джерела російських ЗМІ повідомляли, що Навальний відбуватиме термін у ВК-2 у Покрові, і до 13 березня вже був переведений туди, але офіційно це не було підтверджено. У Кремлі 15 березня заявили, що не знають, де знаходиться Навальний, і Адміністрації президента РФ «не пропонують таку інформацію».

Читайте також: США запровадили санкції проти Росії через спробу вбивства Навального

Як повідомлялося, 17 січня Олексія Навального затримали в московському аеропорту, як тільки він повернувся з Німеччини, де проходив лікування після отруєння речовиною з групи «Новачок». Після цього суд на вимогу ФСВП замінив його умовний термін у справі «Ів Роше» на реальний.

ЄСПЛ зажадав звільнити Навального у зв'язку з загрозою його життю та здоров'ю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-