Букінгемський палац вирішив розслідувати звинувачення персоналу на адресу Меган Маркл — ЗМІ

Букінгемський палац вирішив розслідувати звинувачення персоналу на адресу Меган Маркл — ЗМІ

Укрінформ
Букінгемський палац вирішив найняти незалежну юридичну фірму для розслідування тверджень про те, що Меган Маркл, герцогиня Сассекська, знущалася з персоналу.

Про це повідомляє Metro, передає Укрінформ.

Минулого місяця двоє високопоставлених співробітників Кенсінгтонського палацу, де проживали принц Гаррі та Меган Маркл, заявили, що вони та ще кілька їх колег нібито піддалися знущанням та приниженню з боку герцогині.

Як зазначається, у 2018 році Джейсон Кнауф, тогочасний секретар зі зв'язків з громадськістю герцога і герцогині Сассекських, подав скаргу на знущання з боку Маркл. В електронному листі високопоставленому придворному він написав: "Я дуже стурбований тим, що за останній рік герцогиня змогла зацькувати двох особистих помічників". Він описав її поведінку як "абсолютно неприйнятну".

Електронний лист було відправлено до відділу кадрів.

Зі свого боку Меган Маркл відкинула усі звинувачення на її адресу, назвавши їх наклепом та попросила надати докази.

Джерела, наближені до королівської сім'ї, підкреслили, що "найгірші факти знущань ще не розкриті".

Читайте також: Принц Вільям відкидає звинувачення у расизмі королівської родини

Після цього чиновники палацу вирішили, що доцільно не проводити внутрішнє розслідування звинувачень на адресу Меган Маркл, як традиційно відбувається в таких делікатних питаннях. Натомість розслідуванням займатиметься стороння юридична фірма.

Як повідомляв Укрінформ, нещодавно подружжя Гаррі та Меган Маркл дали інтерв’ю американській ведучій Опрі Вінфрі, під час якого вони розповіли про расизм, психічний стан, думки про самогубство, ставлення ЗМІ та про інших членів королівської родини.

Читайте також: У Букінгемському палаці прокоментували інтерв’ю принца Гаррі та Меган Маркл

Маркл, яка стала першою особою змішаної раси у сучасній королівській родині Британії, заявила, що найгірше їй було, коли неназваний член королівської сім'ї запитав у принца Гаррі, "наскільки темношкірим" може народитися їхній син Арчі.

Пізніше принц Гаррі пояснив Опрі Вінфрі, що це запитання пролунало не від королеви Єлизавети ІІ чи її чоловіка, принца Единбурзького.

Також герцог Сассекський заявив, що расизм у бульварній пресі, що проник у частину британського суспільства, зіграв "значну" роль у тому, чому принц Гаррі та його дружина залишили Велику Британію.

Інтерв'ю спричинило широкий резонанс серед громадськості. Його подивилася п'ята частина населення Великої Британії.

Читайте також: Кузена королеви Єлизавети ІІ засудили за сексуальні домагання

Британський принц Гаррі й американська акторка Меган Маркл одружилися навесні 2018 року. У січні 2020-го подружжя оголосило про рішення відмовитися від королівських повноважень. Їх позбавили титулів Його та Її Королівська Високість, принц утратив почесні військові звання.

Зараз подружжя мешкає у США, виховує сина Арчі та чекає народження другої дитини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-