У Букінгемському палаці прокоментували інтерв’ю принца Гаррі та Меган Маркл

У Букінгемському палаці прокоментували інтерв’ю принца Гаррі та Меган Маркл

Укрінформ
У Букінгемському палаці дуже серйозно сприймають заяви, які пролунали в інтерв'ю принца Гаррі та Меган Маркл, але розглядатимуть їх у приватному режимі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє BBC.

«Як завили в Букінгемському палаці, расові проблеми, порушені герцогом і герцогинею Сассекськими в інтерв'ю Опрі Вінфрі, «викликають занепокоєння» і «сприймаються дуже серйозно», - йдеться в публікації.

Окрім того, у заяві сказано, що «спогади можуть відрізнятися», але порушені питання розглядатимуться у приватному режимі.

При цьому, як запевнили у Букінгемському палаці, що герцог Сассекський та його дружина «завжди будуть дуже любими членами родини».

Читайте також: Букінгемський палац скликав термінову нараду через інтерв’ю принца Гаррі та Меган

Як повідомляв Укрінформ, принц Гаррі заявив в інтерв'ю Опрі Вінфрі, що расизм у бульварній пресі, який проник у частину британського суспільства, істотно вплинув на їхнє з дружиною рішення залишити Велику Британію.

Інтерв'ю, яке вийшло в неділю, подивилися 11 мільйонів британців та понад 17 мільйонів американців.

Читайте також: Меган Маркл заявила, що королівська сім’я її оббріхувала і змушувала мовчати

Британський принц Гаррі й американська акторка Меган Маркл одружилися навесні 2018 року. У січні 2020-го подружжя оголосило про рішення відмовитися від королівських повноважень. Їх позбавили титулів Його та Її Королівська Високість, принц утратив почесні військові звання.

Зараз подружжя мешкає у США, виховує сина Арчі та чекає народження другої дитини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-