Угорщина посилює карантин через зростання COVID-смертності

Угорщина посилює карантин через зростання COVID-смертності

Укрінформ
Уряд Угорщини посилює карантинні обмеження, щоб зупинити швидке зростання смертей та госпіталізацій, викликаних пандемією COVID-19.

Як передає Укрінформ, про це інформує Associated Press.

Як зазначається, з понеділка підприємства повинні припинити роботу на два тижні, лише продуктові крамниці, аптеки та АЗС можуть залишатися відкритими. Дитячі садочки та початкові школи не працюватимуть до 7 квітня.

Спортивні заходи зможуть проводитись лише без глядачів, а працедавців закликають дозволяти працівникам працювати з дому.

Таке рішення прийняте після чергового сплеску захворюваності в Угорщині, нові щоденні випадки та госпіталізації швидко наближаються до своїх попередніх піків, встановлених у грудні.

Протягом доби в Угорщині було зафіксовано 6 278 нових випадків хвороби та 152 смерті, це найбільше з 23 грудня.

Читайте також: Угорщина передала Запорізькій області п’ять апаратів ШВЛ

"Третя хвиля дуже сильна, сильніша, ніж друга хвиля", - сказав керівник апарату прем'єр-міністра Угорщини Гергей Гуяш, додавши, що носіння масок буде обов'язковим у всіх громадських місцях, а на кордоні запровадять додаткові перевірки.

Як повідомлялося, станом на ранок четверга у світі загалом підтвердили 115 768 981 випадок COVID-19, зокрема 2 571 794 летальні. При цьому кількість осіб, що вже одужали від цієї хвороби, становить наразі 91 469 174.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-