До завершення реєстрації на ЗНО залишилось три дні

До завершення реєстрації на ЗНО залишилось три дні

Укрінформ
До завершення реєстрації на основну сесію зовнішнього незалежного тестування залишилось три дні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

"5 березня – останній день, визначений для відправлення поштою реєстраційних документів для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні. Зауважте, що дату подання документів до регіонального центру оцінювання якості освіти визначають за відтиском штемпеля на поштовому конверті. Тож наполегливо радимо не зволікати", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що регіональні центри оцінювання якості освіти продовжуватимуть опрацьовувати реєстраційні документи, отримані після 5 березня, однак за умови, що вони відправлені у встановлені терміни. Документи, надіслані після 5 березня, опрацьовувати не будуть.

В УЦОЯО нагадують, що після надсилання документів поштою за допомогою спеціального сервісу можна перевірити стан опрацювання реєстраційних документів. Для цього до сервісу потрібно ввести номер реєстраційної картки.

Документи в регіональних центрах оцінювання якості освіти опрацьовують у міру їх надходження, але не довше ніж протягом 10 робочих днів.

Читайте також: На ЗНО цьогоріч можна обрати дві іноземні мови

Як повідомляється, станом на 3 березня для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні та державній підсумковій атестації зареєстровано 268 339 осіб.

Як повідомляв Укрінформ, у 2021 році абітурієнти можуть складати 5 предметів ЗНО, 4 з них – ДПА у формі ЗНО. Реєстрація на ЗНО/ДПА стартувала 1 лютого і триватиме до 5 березня.

Читайте також: Варіант проведення ЗНО/ДПА оберуть у березні — опиратимуться на епідситуацію

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання відбудеться за таким графіком: 21 травня – хімія, 24 травня – іспанська, німецька, французька мови, 25 травня – англійська мова, 28 травня – математика, математика (завдання рівня стандарту), 1 червня – українська мова, українська мова і література, 4 червня – історія України, 7 червня – фізика, 10 червня – біологія, 15 червня – географія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-