Канада підтримала дипломатів трьох країн, висланих із Росії

Канада підтримала дипломатів трьох країн, висланих із Росії

Укрінформ
МЗС Канади висловило солідарність із дипломатами Німеччини, Швеції та Польщі, яких Росія вислала за "участь в акціях" на підтримку опозиціонера Олексія Навального.

Як передає Укрінформ, про це МЗС Канади повідомляє у Твіттері.

“Канада стурбована несправедливим висланням Росією дипломатів з Німеччини, Швеції та Польщі. Ми солідарні із нашими європейськими союзниками”, - йдеться у дописі.

МЗС Канади також закликало Росію “звільнити усіх несправедливо затриманих та дотримуватися своїх міжнародних зобов’язань”.

Як повідомлялося, МЗС Росії оголосило персонами non grata дипломатів зі Швеції, Польщі та Німеччини за "участь в акціях" 23 січня в Петербурзі та Москві на підтримку опозиціонера Олексія Навального.

Читайте також: МЗС України висловлює солідарність з дипломатами ФРН, Швеції та Польщі, яких вислала Росія

Олексія Навального, отруєного в Росії «Новічком», затримали 23 січня, щойно він повернувся на батьківщину. Після цього в РФ пройшла хвиля протестів.

2 лютого суд замінив Навальному умовний термін у справі «Ів Роше» на реальний. Таким чином, опозиціонер має відбути три з половиною роки позбавлення волі, за вирахуванням терміну, проведеного під домашнім арештом (близько 10 місяців).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-