Трамп продовжив декілька міграційних обмежень

Трамп продовжив декілька міграційних обмежень

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп продовжив дію декількох міграційних обмежень, запроваджених ним минулого року.

Як повідомляє Укрінформ, про це пише Reuters

“Президент США Дональд Трамп в четвер продовжив чинність двох міграційних заборон, що закривали багатьом власникам “гринкарт” й тимчасовим іноземним працівникам в’їзд до країн”, - йдеться у матеріалі.

Читайте також: Трамп закликав Сенат не чіпати його вето на оборонний бюджет

За словами Трампа, продовження дії обмежень необхідне для захисту американських працівників на тлі економіки, що страждає від пандемії. “Термін дії заборон, запроваджених у квітні й червні, мав збігти 31 грудня, однак тепер їх чинність було продовжено до 31 березня 2021 року”, - пояснює Reuters.

Агентство додає, що багато представників американських підприємницьких кіл виступають проти обмежень на приїзд працівників з-за кордону.

“Обраний президент Джо Байден, який обійме посаду 20 січня, критикував обмеження, однак поки не сказав, чи буде негайно скасовувати їх. Трамп продовжив заборони президентськими указами, які можна легко скасувати”, - підсумовується у статті.

Читайте також: Трамп у «турборежимі» хоче добудувати стіну з Мексикою до інавгурації Байдена – ЗМІ

Наразі щонайменше 20 млн американців отримають допомогу по безробіттю, а США продовжують очолювати світові антирейтинги із кількості інфікованих та загиблих від COVID-19.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-