Вибух у лікарні Туреччини: кількість жертв зросла до 11

Вибух у лікарні Туреччини: кількість жертв зросла до 11

Укрінформ
Кількість загиблих у результаті вибуху кисневого балона в реанімаційному віддділенні університетської лікарні в Газіантепі, що на південному сході Туреччини, зросла до 11. З числа персоналу та охорони лікарні постраждала 51 особа, з них 10 людей проходять кисневу терапію.

Про це повідомляє власкор Укрінформу з посиланням на повідомлення офісу прокурора провінції Газіантеп та заяву, яку оприлюднено університетською лікарнею «Санко» в Газіантепі, де стався вибух.

«Кількість загиблих досягла 11», - повідомили в офісі прокурора, який проводить розслідування інциденту.

Вибух стався в суботу о 04.45 за місцевим часом (03.45 за київським). На місці події загинуло 7 пацієнтів, один пацієнт помер під час транспортування до іншої лікарні. Ще 3 пацієнти померли в лікарнях, куди їх направили після інциденту.

У лікарні уточнили кількість постраждалих з числа персоналу та їхній стан.

«51 особа з числа персоналу та охорони лікарні постраждала від вогню, 10 людей проходять кисневу терапію», - повідомили в лікарні.

Читайте також: Вибух у лікарні Туреччини: кількість жертв зросла

Також стало відомо, що за кілька днів до інциденту мінохорони здоров’я Туреччини направило в лікарні країни попередження про те, що недотримання правил використання кисневих установок може призвести до займання та пожежі.

Як повідомляв Укрінформ, вибух стався вчора в університетській лікарні у Газіантепі. Жертвами здебільшого стали пацієнти віком від 56 до 85 років, які проходили лікування від COVID-19.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-