Трамп не визнає перемоги Байдена і заявляє про свідчення фальсифікацій

Трамп не визнає перемоги Байдена і заявляє про свідчення фальсифікацій

Укрінформ
Вже вкотре наразі чинний президент США Дональд Трамп говорить про фальсифікації під час президентських виборів, відмовляючись визнати свою поразку.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ABC.

У США через день після того, як Джо Байден та Камала Гарріс оголосили про перемогу на виборах, чинний президент Дональд Трамп та Майк Пенс ще не визнають своєї поразки, незважаючи на те, що всі великі медіа вже про це повідомляють.

“Ми віримо, що ці люди - злодії. Машини (для підрахунку - ред.) у великих містах зіпсовані. Це були вкрадені вибори. Найкращий опитувальник Великої Британії сьогодні вранці написав, що це явно вкрадені вибори, що неможливо уявити, щоб Байден обігнав Обаму (на виборах у 2016 році - ред.) в деяких з цих штатів", - зазначив Трамп в одному з дописів у Твітер.

Читайте також: У сім’ї Трампа пропонують йому визнати поразку – CNN

Раніше сьогодні голова уряду Ізраїлю Біньямін Нетаньягу приєднався до низки світових лідерів, які вже привітали Джо Байдена з перемогою. Як передає Укрінформ, про це Нетаньягу написав у Твітері.

Як повідомлялося, кандидат від Демократичної партії США Джо Байден переміг на виборах та стане 46-м президентом США.

Читайте також: Республіканці оскаржили результати в Арізоні - хочуть ручної перевірки бюлетенів

Низка провідних світових ЗМІ 7 листопада назвала Байдена переможцем президентських виборів у США. Привітання Байден почав отримувати і від світових лідерів, керівників НАТО та ЄС. Чинний президент Трамп наразі не визнав своєї поразки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-