Байден «здобув» Джорджію - і розчистив шлях до перемоги

Байден «здобув» Джорджію - і розчистив шлях до перемоги

Укрінформ
Кандидат від демократів на виборах президента США Джо Байден уперше випередив на 917 голосів у штаті Джорджія свого опонента-республіканця чинного главу Білого дому Дональда Трампа. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Fox News.

Після 99% підрахунку голосів у Джорджії, Джо Байден набирає 49,39% або 2 449 371 голос, у той час як його опонент Дональд Трамп отримує всього 49,37% або 2 448 454 голоси.

Таким чином Байден вперше випереджає Трампа у гонці в одному з ключових штатів. Різниця тепер становить 917 голосів на користь колишнього віцепрезидента.

Відомо, що без перемоги у Джорджії чинний глава Білого дому точно не переобереться на другий термін.

Читайте також: У Байдена - 264 з 270 голосів, підрахунок триває

Раніше стало відомо, що відрив кандидата у президенти США Трампа від його опонента Байдена в одному з ключових штатів Джорджія скоротився до 665 голосів.

Як повідомляв Укрінформ, у США 3 листопада відбулося голосування на виборах президента. Досі триває обробка бюлетенів у декількох штатах.

Глава Білого дому звинуватив представників Демпартії в тому, що вони намагаються позбавити його перемоги на виборах за допомогою фальшивих голосів.

У чинного президента Дональда Трампа на даний час 214 голосів, у його суперника Джо Байдена - 264 голоси із 270 необхідних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-