Навальний не виключає другої спроби отруєння після повернення у РФ

Навальний не виключає другої спроби отруєння після повернення у РФ

Укрінформ
Російський опозиціонер Олексій Навальний готується повернутися в Росію, не виключаючи, що його там можуть отруїти вдруге. 

 Як передає Укрінформ, про це Навальний розповів увечері 29 жовтня, вперше після отруєння з'явившись в прямому ефірі YouTube-каналу «Навальний Live».

«Моє завдання - якомога швидше відновитися і повернутися в Росію. Але відновитися при цьому, тому що я повинен приїхати в такому стані, щоб, якщо мене отруять вдруге, у мене був хоча б шанс якийсь. Тому що прямо зараз я б, напевно, не витягнув», - сказав Навальний.

За словами політика, лікарі, як і раніше, не дають прогнозів щодо термінів його повного відновлення.

Читайте також: Навальний розкритикував Трампа за мовчання з приводу його отруєння

Як повідомляв Укрінформ, Навальному стало погано в літаку 20 серпня по дорозі з Сибіру в Москву. Його поклали в лікарню в Омську, а через два дні відправили в Берлін, де він зараз і знаходиться. Німецькі експерти виявили в організмі Навального сліди отруєння нервово-паралітичним речовиною групи «Новачок». Лабораторії Німеччини, Франції та Швеції, а також експерти Організації із заборони хімічної зброї підтвердили факт отруєння.

Читайте також: Західна розвідка з'ясувала, що Навального отруїли співробітники другої служби ФСБ – The Guardian

Російська влада продовжує заперечувати причетність до отруєння опозиціонера, звинувачуючи Захід і ОЗХЗ у маніпулюванні фактами і в політизації справи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-