У Берліні перед посольством РФ проходить тижнева акція Stop Putin's Terror

У Берліні перед посольством РФ проходить тижнева акція Stop Putin's Terror

Фото
Укрінформ
У Берліні перед посольством Російської Федерації в ФРН у п’ятницю, 18 вересня, стартувала тижнева акція Stop Putin's Terror.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

На бульварі Унтер-ден-Лінден було влаштовано «протестне наметове містечко»: намети, плакати, фотографії жертв путінського режиму і інформація на злободенні теми: агресія в Україні, підтримка диктатора Олександра Лукашенка в Білорусії, притиснення свобод виборців у Хабаровську, а також, зрозуміло, отруєння опозиціонера Олексія Навального, який перебуває у берлінській клініці Шаріте в кількох стах метрах від Посольства.

Організатори акції, «протестний Берлін», як вони себе йменують (в основному це російськомовні мешканці німецької столиці) зібрали різні символи правління Путіна, серед них - самовар з написом «Новічок».

Читайте також: Ввести мораторій на добудову Nord Stream 2 буде простіше, ніж зупинити проєкт - євродепутат

Очікується, що кожного дня будуть прибувати нові активісти, не тільки з Берліна, але й з Мюнхена, Нюрнберга, Дрездена, Лейпцига, а також столиці Чехії Праги. Вони планують демонструвати свою незгоди з тим, що відбувається в Росії.

Перший день проведення акції співпав з бенкетом у російському дипвідомстві. Гостей проводжали вигуками: «Путін – вбивця».

«Містечко» буде стояти перед Посольством цілодобово весь тиждень. Поліція дозволила це за умови, що хтось буде постійно там перебувати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-