Сенатори США хочуть розширити санкції проти РФ за

Сенатори США хочуть розширити санкції проти РФ за "списком Магнітського"

Укрінформ
Американські сенатори-демократи Боб Менендес і Бен Кардін попросили Мінфін США розширити санкції проти РФ за "списком Магнітського".

Про це йдеться в їхньому листі, опублікованому в комітеті з закордонних справ у Сенаті, передає Укрінформ.

Сенатори стверджують, що дана програма є "одним з найефективніших механізмів для того, щоб притягнути до відповідальності порушників прав людини в Росії". У своєму зверненні вони вказали, що вже назріли нові позначення, які вимагає програма санкцій за "актом Магнітського" щодо Росії.

"З моменту прийняття у 2012 році "акту Магнітського" ми очікували, що Офіс з контролю за іноземними активами буде оголошувати про нові санкції до кінця кожного року, однак сьогодні 9 вересня, і у нас все ще немає нових включень в перелік санкцій від адміністрації по Магнітському за 2019 рік", - йдеться в листі.

Читайте також: Навальний був отруєний новим, небезпечнішим видом "Новічка" - ЗМІ

Нагадаємо: Олексій Навальний, відомий критик президента Володимира Путіна, був доставлений до Німеччини минулого місяця після того, як втратив свідомість під час польоту з Томська в Москву.

Німеччина дійшла до висновку, що він був отруєний нервово-паралітичною речовиною «Новічок».

Читайте також: Країни G7 вимагають від Росії покарати винних в отруєнні Навального

7 вересня клініка Шаріте, де перебуває Навальний, повідомила, що російського опозиційного політика було нарешті виведено зі штучної коми.

Країни G7 вимагають від Росії покарати винних в отруєнні Навального.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-