Бразилія встановила новий антирекорд в інфікуванні COVID-19

Бразилія встановила новий антирекорд в інфікуванні COVID-19

Укрінформ
За минулу добу кількість нових випадків інфікування COVID-19 зросла у Бразилії майже на 68 тисяч, що є найвищим показником з початку епідемії.

Як повідомляє Укрінформ, про це із посиланням на дані Міністерства охорони здоров’я Бразилії пише Сіньхуа.

“У середу в Бразилії було зафіксовано рекордні 67 860 нових випадків інфікування COVID-19, що довело загальну кількість хворих у країні до 2 227 514. Відповідно до Міністерства охорони здоров’я, новий добовий рекорд суттєво перевищує попередній, досягнутий 16 червня, коли було виявлено 45 241 випадок”, - йдеться у матеріалі.

Читайте також: У світі вже понад 15 мільйонів підтверджених випадків COVID-19

Зазначається, що за добу від недуги померло 1284 особи. Ще 3795 смертей, вірогідно, пов’язані із COVID-19, але це поки не підтверджено. Загалом же від початку пандемії хвороба забрала життя 82 771 бразильця.  

Як за кількістю хворих, так і за смертністю від COVID-19, Бразилія — друга країна світу після США. Епіцентр захворювання тут знаходиться у південно-східному штаті Сан-Паулу. 

Читайте також: У президента Бразилії втретє підтвердили COVID-19

З початку місяця із COVID-19 бореться і президент Бразилії Жаїр Болсонаро, який вже другий тиждень перебуває в ізоляції, однак почувається задовільно й продовжує виконувати свої обов’язки. 

Фото: Getty Images 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-