У Нідерландах зафіксували 41 319 випадків коронавірусу, за добу- 232

У Нідерландах зафіксували 41 319 випадків коронавірусу, за добу- 232

Укрінформ
У Нідерландах станом на середину дня 6 травня кількість хворих зросла до 41 319.

Про повідомляє Національний інститут охорони здоров’я Нідерландів (RIVM).

“За останню добу 36 людей померло, виявлено 232 нових хворих. Загалом (у країні - ред.) 41 319 хворих і 5 204 померло”, - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, влада Нідерландів оголосила про послаблення запровадження заходів через коронавірус після 28 квітня. Зокрема, з 11 травня запрацюють дитсадки та початкові школи.

Стоматологам та зубним гігієністам було дозволено працювати, інші контакті професії, зокрема, перукарі, масажисти, наразі не можуть повернутися до роботи. Також не дозволено відвідувати будинки для літніх.

Читайте також: У Нідерландах зафіксували більш як 41 тисячу випадків коронавірусу

Дітям до 12 років дозволено займатися командними видами спорту. А від 13 до 18 років також дозволено займатися спортом на свіжому повітрі, але за умови, що молодь дотримуватиметься дистанції - 1,5 метра.

Більшість запроваджених у Нідерландах обмежувальних заходів з метою протидії поширенню коронавірусу продовжили до 20 травня. До 1 вересня у країні скасовано усі заходи за участю значної кількості людей.

Людей закликали не наближатися одне до одного ближче, ніж на 1,5 метра. За порушення передбачено штраф у розмірі 400 євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-