Фон дер Ляєн розповіла про карантинне життя в офісі та прогулянки

Фон дер Ляєн розповіла про карантинне життя в офісі та прогулянки

Укрінформ
Президент Європейської Комісії Урсула фон дер Ляєн з початку пандемії коронавірусу фактично переїхала жити в офіс, відмовилася від обійм зі своїми 7 дітьми та молиться щодня.

Про те, як вона переживає карантинні обмеження та як святкує Великдень, політик розповіла в інтерв’ю недільному випуску таблоїду Bild.

«Останні шість тижнів я майже повністю перебувала в Берлаймонті, в будівлі Комісії в Брюсселі. Точніше, на 13 поверсі, де знаходиться мій кабінет та спальний куточок», - сказала фон дер Ляєн.

За її словами, наразі в будівлі працює лише основна група з близько десятка близьких працівників. Сама очільниця щодня розмовляє з комісарами через відеозв’язок, навіть якщо всі знаходяться в одній будівлі. До того ж вона одягає захисні рукавички.

Читайте також: Президент Єврокомісії вважає, що загроза розпаду ЄС минула

Принаймні раз на день, на 20 хвилин, глава ЄС виходить на свіже повітря - на балкон, або «пробігтись там, де зелене», адже цього потребує душа.

Утім Великдень фон дер Ляєн проводить з родиною. Всі її семеро дітей, включно з двома дочками, які працюють в Нью-Йорку та Лондоні, повернулися додому 3 тижні тому та працюють в режимі хоум-офіс. На свято, та не тільки, родина співає. А ось без обійм намагається останнім часом обходитися. Молитва є для фон дер Ляєн як віруючої людини «частиною життя».

В свій офіс глава ЄК повернеться уже в понеділок, розповіла вона журналістам.

За останніми даними у світі 1 796 429 осіб заразилися коронавірусом. З них 110 030 пацієнтів померли, 412 102 - одужали.

У Німеччині на цей час кількість випадків інфікування становить 125 452, з яких 2 871 - летальні, 57 400 осіб видужали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-