У Канаді пивні заводи переобладнали під виробництво дезінфекторів

У Канаді пивні заводи переобладнали під виробництво дезінфекторів

Укрінформ
Велика канадська пивоварна мережа “Labatt” ”переобладнує низку своїх підприємств під виробництво дезінфекторів для рук.

Про це йдеться у поширеному компанією пресрелізі.

“Канадська пивоварня “Labatt” знову мобілізує свою програму протистояння катаклізмам та вперше по всій країні розпочинає процес переведення виробництва із пива на дезінфектори для рук в підтримку національних зусиль із боротьби з поширенням Covid-19”, - повідомили у компанії.

Зазначається, що перша партія у 50 тисяч дезінфекторів буде безкоштовно передана благодійним організаціям, а також “тим, хто перебуває на передовій боротьби, й партнерам в ресторанному й барному бізнесі, які відіграють важливу роль у приготуванні їжі на винос”.

Читайте також: У Канаді закривається Mcdonald’s та Starbucks

Усього п’ять заводів компанії у чотирьох провінціях перейдуть на виробництво дезінфекторів.

У компанії додали, що вже 12 разів перепрофілювали свої виробничі потужності, у намаганні допомогти канадцям під час катаклізмів, однак, вперше пивоварні заводи випускатимуть дезінфектори. Раніше замість пива “Labatt” розливав в банки питну воду, яку безкоштовно передавав у регіони, де відбувалися природні катаклізми, на кшталт пожеж чи паводків.

Читайте також: Торонто оголосило надзвичайний стан через коронавірус

Станом на ранок вівторка на території Канади було підтверджено 1646 випадків інфікування новим коронавірусом. Недуга забрала життя 24 людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-