Концентрація Covid-19 у Нью-Йорку вп'ятеро вища, ніж будь-де у США

Концентрація Covid-19 у Нью-Йорку вп'ятеро вища, ніж будь-де у США

Укрінформ
Місто та передмістя Нью-Йорка має концентрацію захворювання на коронавірус Covid-19 вп'ятеро вищу, ніж будь-який інший регіон у Сполучених Штатах.

Про це заявила у вівторок під час спеціальної пресконференції координатор команди Білого дому з реагування на коронавірус доктор Дебора Біркс, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"В агломерації Нью-Йорка в Нью-Джерсі, самому місті Нью-Йорк та частині Лонг Айленду, показник зараженості становить близько однієї людини на тисячу. Це вп’ятеро більше, ніж у інших регіонах", - наголосила фахівець.

Вона також зазначила, що лабораторні дослідження "визначають позитивними приблизно 28% тестів у цьому регіоні". У інших частинах США цей показник менший за 8%.

Вона підкреслила, що Нью-Йорк є зоною підвищеного ризику, де вкрай необхідно виконувати вимоги соціального дистанціонування й самоізоляції.

Читайте також: У Нью-Йорку очікують піку захворювання за два тижні

За останніми даними Медичного університету імені Джона Гопкінса, у самому Нью-Йорк Сіті зафіксовано 14.904 випадки зараження на коронавірус. Загалом, по штату налічується понад 25 тис. інфікованих людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-