США ввели санкції проти швейцарського філіалу

США ввели санкції проти швейцарського філіалу "Роснефти"

Укрінформ
Вашингтон запровадив санкції проти "Роснефть Трейдинг", яка є швейцарською дочірньою компанією російського нафтопостачальника "Роснефть", через фінансову підтримку режиму Ніколаса Мадуро у Венесуелі.

Про це заявили у вівторок у Державному департаменті США, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Сполучені Штати 18 лютого вжили заходів для припинення розкрадання ресурсів Венесуели та тривалої узурпації демократії колишнім режимом Мадуро, запровадивши санкції проти "Роснефть Трейдинг" – швейцарську філію російської компанії", - зазначається в повідомленні.

Крім того, обмеження були введені проти голови правління й президента компанії "Роснефть Трейдинг" Дідьє Касіміро, який також є віцепрезидентом російської компанії "Роснефть" з питань нафтопереробки, нафтохімії, торгівлі й логістики.

Читайте також: Офіційний Лондон приєднався до нових санкцій ЄС проти Асада

Як підкреслили в Держдепартаменті США, "Роснефть Трейдинг" підсилювала у фінансовому плані диктаторський режим Мадуро, який вдався до репресій венесуельського народу.

"Мадуро знищив інститути, економіку та інфраструктуру Венесуели, збагативши себе і своїх друзів через зловживання державною владою за підтримки з боку Росії, Куби, Ірану й Китаю", - зауважили в Державному департаменті США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-