На круїзному лайнері в Японії кількість інфікованих коронавірусом зросла до 64

На круїзному лайнері в Японії кількість інфікованих коронавірусом зросла до 64

Укрінформ
Зараження новим коронавірусом 2019-nCoV підтверджено ще у трьох пасажирів круїзного лайнера Diamond Princess, що знаходиться на карантині в японському порту Йокогама.

Про це інформує Kyodo.

"В Японії ще троє людей на круїзному кораблі, що знаходиться на карантині у Йокогамі, пройшли позитивний тест на новий коронавірус", - повідомило японське міністерство охорони здоров'я у суботу.

Загалом кількість інфікованих коронавірусом на судні зросла до 64 осіб. 

Трьох пасажирів лайнера - американця 70-ти років, американку 60-ти років та китаянку 30-ти років - забрали з судна та шпиталізували у префектурі Канагава, на південь від Токіо.

Наразі кількість підтверджених в Японії заражень коронавірусом зросла до 89 осіб.

Читайте також: На лайнері біля берегів Японії - вже понад 60 хворих на коронавірус

Як повідомляв Укрінформ, у Японії круїзний лайнер Diamond Princess, на борту якого перебувають 3,5 тис. осіб, помістили на карантин в порту Йокогами через коронавірус. На борту лайнера Diamond Princess перебуває 25 українців.

Станом на кінець дня 7 лютого в Китаї кількість підтверджених випадків захворювання на коронавірус нового типу перевищила 34,5 тисячі, 722 особи померли, 2050 вилікуваних пацієнтів виписано з лікарень.

Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) скликає 11-12 лютого глобальний форум для координації міжнародних науково-дослідних зусиль з метою зупинення спалаху коронавірусу.

Фото: Kyodo

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-