Трамп звинуватив демократів у спробі через імпічмент повалити ринок США

Трамп звинуватив демократів у спробі через імпічмент повалити ринок США

Укрінформ
Нинішній глава Білого дому обізвав "хворим" голову Розвідкомітету Палати представників Адама Шиффа, який веде розслідування щодо імпічменту проти нього, та наголосив, що демократи з ініціативою імпічменту хочуть "повалити" ринок й зашкодити американській економіці.

Про це він написав у серії Тwitter-повідомлень на офіційній сторінці в середу.

"Конгресмен Адам Шифф повинен подати у відставку за злочин, коли зачитав стенограму моєї розмови з Президентом України (це було чудово), перекрутивши в шахрайський спосіб слова Президента Сполучених Штатів і озвучивши її перед Конгресом, нібито це я! Він хворий!"- написав американський президент.

Він вкотре повторив, що мав чудову розмову з Президентом Зеленським, яка не передбачала жодного тиску або прохань "послуга за послугу".

Читайте також: Трамп назвав “переворотом” розпочату проти нього процедуру імпічменту

"Усі демократи, які не роблять нічого, зосереджені на тому, щоби провести імпічмент президенту через те, що він мав дуже гарну розмову з українським лідером. Я знав, що нас слухає багато людей та навіть мають стенограму. Вони (демократи – ред.) зосереджуються на цьому "непотребі" з дня мого обрання. Погано для країни!"- наголосив Трамп.

Водночас, він звинуватив демократів у спробі через імпічмент повалити ринок. "Вони готові завдати шкоди країні, переслідуючи лише мету виборів 2020 року!"- заявив нинішній глава Білого дому.

Як повідомлялося, після оприлюднення деталей розмови президента Трампа з Володимиром Зеленським 25 липня, главу Білого дому звинувачують у тиску на Україну. У цьому зв'язку демократи в нижній палаті Конгресу США розпочали розслідування щодо імпічменту глави Білого дому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-