Трамп назвав “переворотом” розпочату проти нього процедуру імпічменту

Трамп назвав “переворотом” розпочату проти нього процедуру імпічменту

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп розцінює розпочату проти нього процедуру імпічменту членами Демократичної партії у Палаті представників як переворот.

Про це він написав у Twitter.

“У міру того, як я щодня все більше дізнаюся, я роблю висновки, що те, що нині відбувається, є не (процедурою - ред.) імпічменту, а переворотом, який націлений на те, аби відібрати владу людей, їхній вибір, їхню свободу, релігію, армію, стіну на кордоні та права громадян Сполучених Штатів Америки”, - заявив Трамп.

Як повідомлялося, обговорення Трампом із Президентом України Володимиром Зеленським питання розслідування стосовно Джо Байдена та його сина Хантера в Україні призвело до початку розслідування у Конгресі в рамках процедури імпічменту президента США.

Читайте також: Волкер виступить перед Конгресом США щодо розслідування імпічменту

Оприлюднена 25 вересня стенограма дзвінка, який Трамп зробив Зеленському 25 липня, свідчить, що він закликав його розслідувати недоведені підозри щодо Байденів.

Демократи в Палаті представників США ініціювали процедуру імпічменту Трампа із закидами, що глава Білого дому намагався використати іноземний вплив для власної переваги на президентських перегонах у США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-