Ініціаторка імпічменту Трампа припускає, що до скандалу зі стенограмою причетна Москва

Ініціаторка імпічменту Трампа припускає, що до скандалу зі стенограмою причетна Москва

Укрінформ
Ненсі Пелосі, спікер палати представників Конгресу США, яка ініціювала процедуру імпічменту президента США, припустила, що до скандалу навколо телефонної розмови між Трампом та Зеленським може бути причетною Москва.

Про це Пелосі заявила на каналі MSNBC, передає Newsweek.

«Спікер палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі, яка цього тижня запустила процедуру імпічменту американського президента Дональда Трампа, припустила, що до скандалу щодо розмови президента США з українським президентом може мати причетність Росія», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Трамп заявляє, що Конгресу представили перекручену версію розмови з Зеленським

Порівнюючи ситуацію навколо витоку інформації з нещодавньої розмови Трампа і Зеленського із втручанням Російської Федерації у вибори в США в 2016 році, Пелосі підкреслила, що, «на її думку, Росія доклала до цього руку». Вона не уточнила, яку саме роль зіграла Росія в українському скандалі, але нагадала, що раніше Росія втрутилася у вибори в США в 2016 році, в чому на 100% впевнене розвідувальне співтовариство.

Як відомо, після того, як Білий дім оприлюднив текст телефонного діалогу між президентом США Дональдом Трампом і Президентом України Володимиром Зеленським, було ініційовано процедуру імпічменту президента Трампа. У тій розмові Трамп нагадав Зеленському, що Джо Байден як віце-президент США у 2016 році лобіював звільнення генпрокурора України Віктора Шокіна.

Фото: ANSA/EPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-