Deutsche Welle у Росії “шиють” екстремізм і можуть позбавити акредитації

Deutsche Welle у Росії “шиють” екстремізм і можуть позбавити акредитації

Укрінформ
У Державній думі Росії стверджують, що інформація про порушення німецькою телерадіокомпанією Deutsche Welle російського законодавства підтвердилася.

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на голову комісії Держдуми з розслідування фактів втручання іноземних держав у внутрішні справи Росії, голову думського комітету з безпеки і протидії корупції Василя Піскарьова.

"Комісія сьогодні завершила роботу щодо" Німецької хвилі ". Ми говорили про те, що у нас є інформація, вона підтвердилася, на жаль. "Німецька хвиля", діючи на території РФ, порушила закони, причому порушила багато законів. Ми сьогодні прийняли рішення про те, щоб була реакція на ці порушення уповноважених органів", - сказав парламентарій.

Читайте також: Російських пропагандистів не пустили на конференцію журналістів у Лондоні

Повідомляється, що в діях Deutsche Welle нібито виявлені "ознаки виправдання екстремізму". Крім того, Deutsche Welle має всі ознаки іноземного агента, додав Піскарьов.

Комісія Держдуми направить зібрані по Deutsche Welle матеріали в МЗС РФ для вивчення питання про акредитацію в РФ, а також в Мін'юст для розгляду питання про наділення статусом іноагента.

Читайте також: Кремль збільшує фінансування пропагандистських телеканалів

Комісія Держдуми з розслідування іноземного втручання у внутрішні справи країни знайшла "ознаки виправдання екстремізму" у твіті видання Deutsche Welle про мітинг 27 липня за чесні вибори в Москві.

"Новая газета" нагадує зміст цього твіту: "Москва, выходи!".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-