Главу МЗС Грузії викликали в парламент через таємну зустріч з Лавровим

Главу МЗС Грузії викликали в парламент через таємну зустріч з Лавровим

Укрінформ
Грузинська опозиційна фракція "Єдиний національний рух" викличе главу МЗС Грузії Давида Залкаліані в парламент для роз'яснень після його зустрічі з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим у Нью-Йорку.

Про це повідомляє Ехо Кавказу.

«Зустріч Давида Залкаліані і Сергія Лаврова в такому форматі є спробою Росії зірвати формат Женевських переговорів і залишити нас одних без міжнародних учасників», - заявив голова парламентської фракції «Єдиний національний рух» Роман Гоцирідзе з приводу зустрічі глав МЗС Грузії і РФ на полях Генеральної Асамблеї ООН в Нью-Йорку.

За його словами, фракція «Національний рух», в форматі комітетського слухання викличе Залкаліані в парламент, щоб він надав вичерпну інформацію про зміст і доцільність цієї зустрічі.

Читайте також: Зеленський нагадав Лаврову, що Росія має повернути Україні її території

«Проведення зустрічі подібного рівня таємно від суспільства є неприпустимим. На ці та інші питання доведеться відповісти міністру закордонних справ в парламенті », - заявив Гоцирідзе.

Як повідомлялося раніше, міністр закордонних справ Грузії Давид Залкаліані провів переговори з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим вперше з 2008 року на 74-й сесії Генеральної Асамблеї ООН з ініціативи Швейцарії.

Фото: www.ekhokavkaza.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-